Haal Italië in eigen huis!

Ons assortiment bestaat uit ambachtelijk en natuurlijk gemaakte streekproducten uit Italië. Parmezaanse kaas, wijnen en prosecco, worsten, pasta’s, olijven, truffel producten, olijfolie en azijn zijn slechts een greep uit onze Italiaanse delicatessen. Ook ‘dolce’ de Italiaanse zoetwaren, zoals nougat hebben wij in huis. Dus ben je op zoek naar net dat ene ingrediënt dat het gerecht af maakt en de pure smaak van de Italiaanse keuken? Kijk dan vooral eens bij ons rond. We denken ook graag met je mee, want koken is ook onze passie!

Mediterrane specialiteiten

Ons Italiaanse assortiment is in afgelopen jaren flink uitgebreid. Ook andere Mediterrane landen hebben een geweldig aanbod. Zeker Spanje, met zijn kenmerkende Spaanse producten heeft dit land een zeer gewaarde plek in ons hart en assortiment. We hebben dan ook een mooie selectie van Mediterrane producten.

Tip van ‘De Helden in de keuken’

De diverse kruidenmixen uit ons assortiment zijn subliem en gemaakt van de beste Italiaanse kruiden waarmee je eenvoudig je eigen pastasaus op smaak kunt brengen.  Samen met gepelde tomaten, verse groente en vis of vlees een heerlijke combinatie. Extra smaakvol om deze kruidenmixen aan te lengen met de Italiaanse olijfoliën uit onze collectie. Bekijk meer recepten van De Kaashelden >>