Voor de bierliefhebbers

Bij De Kaashelden draait alles om ontdekken en genieten. Wij hebben zelf een mooie collectie bieren ontdekt van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij uit Dalfsen. Een heerlijk streekproduct en perfecte aanvulling op onze biercollectie. Deze bieren zijn bovengistend met hergisting op de fles. Deze mooie en bijzondere bieren zijn daardoor puur en allemaal met een heel eigen smaak. Bekijk ons assortiment ambachtelijke bieren, uiteenlopend van de vaste bieren tot de seizoensbieren en specials, in onze winkel.

Uit de regio

Met klinkende namen zoals ‘Dalfs Blauw’, ‘Bleke Alie’, ‘Dame van Dalfsen’ en ‘Vechtdal Blond’ wordt duidelijk dat deze ambachtelijke bieren om de hoek gebrouwen worden! Welke smaak heeft jouw voorkeur?

Met zorg gebrouwen

De zorgbrouwerij biedt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een nuttige, sociale dagbesteding. Onder het motto: “U een lekker biertje, zij een mooie beschutte werkplek”. De Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij werkt hiervoor onder andere samen met de Stichting Philadelphia en de Gemeente Dalfsen. En daar leveren wij ook graag een steentje aan bij.

* Wij hebben ook wisselend bierkaasjes ons assortiment!