Geef verrassend!

2022 een bijzonder jaar…Wil je jouw medewerkers, collega’s en/of relaties dit jaar eens echt verrassen? Geef een kerstpakket van De Kaashelden. De pakketten worden compleet op maat gemaakt met nuttige én lekkere kwaliteitsproducten. Natuurlijk worden ze extra feestelijk verpakt, zodat het nog leuker wordt om weg te geven en om te ontvangen tijdens ‘the most wonderful time of the year’. Dit eindejaarsgeschenk komt absoluut binnen bij de ontvanger, succes gegarandeerd. Het kerstpakket van De Kaashelden is dan ook het meest gewaardeerde pakket van de regio!

***

Kerstpakketten voor ieder budget!

Ben je op zoek naar bijzondere, mooie of originele kerstgeschenken voor jouw relaties en/of personeel? Kerstgeschenken die jouw relaties een warm gevoel en een grote glimlach bezorgen?

Dan ben je bij De Kaashelden aan het juiste adres. In onze winkel vindt je de mooiste en lekkerste kerstgeschenken voor al jouw gewaardeerde relaties: medewerkers, leveranciers en afnemers. We helpen je graag om het verschil te maken met een eindejaarsgeschenk dat impact maakt.

Waarderen en vieren in de stijl die bij je past.

Wij hebben kerstpakketten voor ieder budget en maken van alles een origineel cadeau! Wil je er zeker van zijn dat jouw kerstpakket geleverd kan worden, geef de bestelling dan tijdig aan ons door.

Voor een uitgebreide selectie uit ons assortiment ben je van harte welkom om alvast de sfeer van Kerst te komen proeven in onze winkel in Dalfsen!

Wanneer je onderstaande formulier invult, nemen wij spoedig contact met je op om het perfecte kerstpakket samen te stellen.

Vrijblijvend aanvraagformulier

Uniek, leuk, persoonlijk en divers

Wij wensen je veel plezier en helpen je graag bij het kiezen van het kerstpakket!

Team De Kaashelden