Of je worst lust?!

We hebben diverse (droge)worsten in ons assortiment:

  • Brandt en Levie
  • Spaanse Fuet
  • Gianni Negrini

Brandt en Levie
Sinds Brandt & Levie begon hebben ze altijd een duidelijk doel gehad:
de beste worsten produceren op een verantwoorde manier. En dat begint allemaal bij de boeren met wie ze samenwerken. Brandt & Levie is in 2011 gestart door drie vrienden. Na een reis naar de roots van worsten in Italië, richtten ze samen de worstmakerij op. Met deze toevoeging van producten in het assortiment van De Kaashelden hebben we een stukje extra ambacht in huis gehaald.

Zo’n worst maak je niet uit de losse pols. Pure ambacht komt om de hoek kijken. Na veel experimenteren met smaken en verschillende technieken te gebruiken (die ze hebben geleerd in Italië) rolde na een lange testfase de basis van hun merk: 10 smaken droge worst die te proeven zijn bij De Kaashelden in Dalfsen.

De pancetta hebben we ook in huis van Brandt & Levie. Dit Italiaanse spek is afkomstig van de varkensbuik dat gekruid wordt en ongeveer 2 maanden aan de lucht gedroogd is en daarna vacuüm verpakt wordt. Wat dacht je van kabeljauw met pancetta en kaas uit de oven. Dat klinkt toch al heerlijk! Bekijk meer van onze recepten.

Spaanse Fuet
Spanje is een land vol culinaire schatten waarvan de hammen en worsten de wereld rond geroemd worden. En een heerlijke aanvulling op de borrelplank. De Spaanse Fuet is dan ook een mooie uitbreiding op onze Italiaanse ‘Brandt en Levie’.

Spice it up! 🌶 
Naast de worstjes van Brandt & Levie en de Spaanse Fuet hebben wij iets nieuws in ons assortiment: prachtige chorizo en diverse smaken salamiworstjes van Gianni Negrini!