De leukste bijbaan van de regio! 

Wij hebben weer een leuke vacature, want wij zoeken een weekend/vakantiekracht die zin heeft om op vrijdag (koopavond) en zaterdag ons team te komen versterken. 

Lijkt het jou leuk om onze klanten te adviseren van de lekkerste kazen, wijnen, tapas en andere delicatessen uit onze winkel?  En heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken? Dan vinden wij het leuk dat jij ons team komt versterken.

Over ons en wat jij mag verwachten:
Wij hebben een uitgebreid assortiment welke bestaat uit o.a.; vele soorten Hollandse kazen (vers van het mes), buitenlandse kazen, notenbar, tapas, verschillende soorten olijfolie en balsamico’s, cadeau artikelen en uitgebreide wijncollectie. Natuurlijk wil je weten wat voor taken je mag verwachten, hierbij alvast wat wij voor jou in petto hebben:

– Voorverpakken van verschillen noten- en chocolademixen.
– Het samenstellen en maken van cadeaupakketten behoort tot je taken.
– Het bijvullen van- en er voor zorgen dat de koelingen er prachtig uitzien.
– Voorsnijden van de verschillende kazen.
– Ondersteunen bij de verkoop in de winkel.

Kortom er is van alles te beleven en die beleving geef je ook graag mee aan onze klanten!

Enthousiast?
Ben jij onze nieuwe collega die minimaal de vrijdag(avond), zaterdag en vakantieperiode beschikbaar is? In overleg eventueel uitbreiding naar meer uren.
Enthousiast geworden? Wacht niet langer en reageer. Solliciteren kan al vanaf 16 jaar. Stuur een reactie waaruit blijkt dat wij jou niet mogen missen in ons team. Stuur je motivatie en CV naar info@dekaashelden.nl