Verkoopmedewerker(ster)

Zin om samen te werken? Wij kunnen jouw enthousiasme en energie goed gebruiken in ons gezellige verkoopteam. Bij De Kaashelden hebben we een uitgebreid assortiment van Hollandse- en buitenlandse kazen, droge worsten, vers gebrande noten, tapas, wijnen, speciaalbieren, cadeaus en andere specialiteiten.

I.v.m. verlof breiden wij ons team uit met een enthousiaste verkoopmedewerker voorย +/- 20 uur per week. De werkdagen kunnen we in overleg met elkaar afstemmen (minimaal om de vrijdag/zaterdag beschikbaar). Daarnaast ben je rond de feestdagen extra beschikbaar om samen te kunnen knallen!

Jij wordt onderdeel van ons team en brengt jouw vakkennis op enthousiaste wijze over op onze fijne klanten. Heb jij nog niet veel vakkennis op gebied van kaas en wijnen, dan ben je ook zeker als aanstormend talent van harte welkom om te solliciteren. Als je maar leergierig bent, dan komt het wel goed! Samen zorgen we ervoor dat we onze klanten optimaal adviseren. Klantvriendelijkheid en gezelligheid vinden we dan ook het allerbelangrijkste. 

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou. Stuur een email naar info@dekaashelden.nl met jouw CV en korte motivatie. Hopelijk tot snel!
Team De Kaashelden

Is deze baan perfect voor jou?! Solliciteer direct!